Susret s MZT-om; Policija upozorava navijače i poziva ih na korektno navijanje

Uoči utakmice Zadar MZT zadarska policija objavila je da će susret snimati. Pozvala je navijače da ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje, jer će vozila, ukoliko budu nepropisno parkirana, biti odvezena.

Također savjetuje raniji dolazak u dvoranu zbog detaljnog pregleda svih nazočnih na utakmici.

Povodom košarkaške utakmice kvalifikacija za ostanak u „ABA ligi“  između KK „Zadar“ iz Zadra i KK „MZT Skopje Aerodrom“ iz Skopja, Republika Sjeverna Makedonija,  17. travnja 2019. godine s početkom u 17,00 sati, na Športskom centru „Višnjik“ u dvorani „Krešimir Ćosić“, dajemo sljedeću obavijest.

S obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača, policija će poduzimati mjere i radnje sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o javnom okupljanju, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim propisima, kako bi ova utakmica protekla u povoljnom sigurnosnom ozračju.

Upute građanima i posjetiteljima

Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona,  u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje.

Svim posjetiteljima savjetujemo da u bližoj zoni dvorane „Krešimir Ćosić“, ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje ili na kojima je parkiranje zabranjeno.

Dvorana se na dan utakmice otvara u 15,30 sati, a u funkciji će biti  svi ulazi u dvoranu. Svim posjetiteljima savjetujemo raniji dolazak u dvoranu zbog pregleda pri ulazu i kako bi na vrijeme zauzeli svoja mjesta u dvoranu.

Ovim putem svi posjetitelji športske priredbe se pozivaju na korektno navijanje i ponašanje kako ne bi dolazilo do kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...