prvu sezonu pratili od početka

Valentina i Vatroslav iz “Ljubav je na selu”: “Idemo u ‘Superpar'”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kad sam objavila da smo poslali prijavu za ‘Superpar’, samo su mi dolazile poruke kako jedva čekaju gledati nas, rekla je Valentina Kordić Tijan (26) za 24sata.

Prvu sezonu ona i suprug Vatroslav Tijan (41) pratili su od početka i, kako kaže, baš su uživali. Nije dugo razmišljala hoće li se prijaviti ili ne jer zna da bi ih ljudi ponovno voljeli gledati na televiziji.

– Vatroslav mi kaže da sam luda što sam nas prijavila, ali treba razmišljati kao ja. Pa realno, mi imamo velike šanse pobijediti. Jedino mi je nelagodno zbog kamera, ali dobro. Sve sam to već jednom prošla, pa mogu ponovno. Brzo će me proći trema – ispričala je.

Krajem veljače rodila je prvo dijete, djevojčicu Viktoriju, pa je sad u kući stalno galama. Strah ju je kako će se organizirati s malenom ako ih pozovu u show budući da se spominjalo kako je snimanje prve sezone trajalo mjesec dana.

– To nas baš brine, mjesec dana bi nam moglo biti previše jer ne znam tko će nam se brinuti o maloj. A i ne znam kako ću toliko biti odvojena od nje. Ako prođemo, možda uspijemo dogovoriti s produkcijom nešto pa da svi budu zadovoljni – pojašnjava.

Suprug joj često zna prigovoriti da troši novac na gluposti. Ako pobijede u showu, Valentina točno zna na što bi ‘spiskala’ osvojeni iznos.

– Ja bih to sve na sebe i Viktoriju potrošila. I to u kratkom roku. Suprug odlučuje o lovi koju zaradi, a ja bih o ovoj koju osvojimo – našalila se. Par se prošlog mjeseca vjenčao kod matičara, a crkveno će ovog ljeta.

– Svadba će biti 27. srpnja i već znam da će biti bajkovito jer ćemo je organizirati na plaži u Ražancu kod Zadra – otkrila je Valentina, koju je Vatroslav zaprosio u siječnju s čak dva prstena.

– Dolazim u stan, kad ono baloni, latice… Kleknuo je i zaprosio me. I to s dva prstena. Kaže da je imao viška novca pa da izaberem, valjda će mi jedan odgovarati – rekla je za 24sata.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar