Veronika smještena na psihijatrijski odjel zadarske bolnice

Protiv Veronike Pecolaj podnesen je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja, potvrdila je zadarska policija za Index.

Također, iz policije su nam rekli da joj je pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno doznajemo da je odvedena na psihijatrijski odjel zadarske bolnice.

Dr. Goran Jusup jučer je priznao da je svoju “medicinsku sestru” izvukao iz psihijatrijske bolnice na otoku Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji u Obrovcu.

Otkrio nam je i njenu dijagnozu koju iz etičkih razloga ne objavljujemo. Prema onome što nam je rekao, radi se o teškoj psihičkoj bolesti.

Podsjetimo, Jusup nam je u bizarnom telefonskom razgovoru prepričao kako je izvukao Veroniku Pecolaj iz bolnice u koju ju je navodno poslala njena majka, a zatim ju je zaposlio u obrovačkoj ordinaciji kao medicinsku sestru. Ubrzo se ispostavilo da ona uopće nije medicinska sestra iako su oboje tvrdili suprotno.

Kasnije je to novinarima potvrdila Hrvatska komora medicinskih sestara koja je provjerom registra utvrdila da u njemu nema osobe s njezinim imenom.

Konačno je to priznao i sam Jusup. Kada više nije mogao skrivati istinu, rekao je da je u vezi s Pecolaj te da mu ona samo sprema ordinaciju. Izjavio je da je Pecolaj malo munjena i da ju je on izvukao iz psihijatrijske bolnice na Ugljanu.

“Tamo ju je stavila njena majka. To je šiptarska politika, ona je isto Šiptarka”, mrtav hladan je ustvrdio u razgovoru za Index, dodavši da je sve poslove za koje je potrebna medicinska stručnost obavljao on.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...