Veronika tražila sestru preko Facea, uvjet je bio da je iz Benkovca i da sluša Gorana

U javnosti se već nekoliko dana raspravlja o nadrealnom liječniku i medicinskoj sestri iz Obrovca nakon što je emisija “Provjereno” objavila najavu za prilog koji će se emitirati večeras.

Tema priloga upravo je ordinacija obiteljske medicine liječnika Gorana Jusupa u Obrovcu.

Ne sjeća se gdje je završila medicinsku školu

Njegov nastup i uvredljiv rječnik u najavi “Provjerenog” šokirali su javnost, kao i mlada žena Veronika Pecolaj, koja se u njegovoj ambulanti predstavlja kao medicinska sestra iako ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu.

Kako se može vidjeti u najavi, ona nije znala novinaru odgovoriti na pitanje gdje se školovala za medicinsku sestru.

“U Zadru”, odgovorila je.

“U kojoj školi?” pitao je novinar.

“Ne sjećam se iskreno. Hvala Bogu pa sam zaboravila. Ne želim se ni sjećati jer sam imala loše iskustvo s tom školom”, rekla je. “Koju? Pa medicinsku školu, rekla sam vam to već jednom. Što vi na ušima sjedite?” pitala je novinara.

Na Facebooku tražila medicinsku sestru za liječnika iz Obrovca

Nakon nekoliko trenutaka 25-godišnja “medicinska sestra” rekla je da je medicinsku školu Vladimira Nazora u Zadru (koja nije medicinska, već gimnazija) završila 2006. ili 2007. godine. “Neka ljudi govore što hoće i neka lažu što hoće, ali ja sam ono što jesam”, odgovorila je.

Ni ostale informacije ne idu im u prilog, a stigla je i potvrda iz Hrvatske komore medicinskih sestara kako u njihovu registru nema osobe pod njezinim imenom.

Veronika Pecolaj tako, po svemu sudeći, uopće nije medicinska sestra iako se “Provjerenom” predstavila upravo tako. Njezin Facebook profil, međutim, piše Index, otkriva da je doktoru Jusupu, s kojim je navodno i u ljubavnoj vezi, u više navrata tražila (pretpostavljamo pravu) medicinsku sestru.

Uvjeti su bili da je iz Benkovca, da je marljiva i vrijedna te da sluša doktora.

Prema onome što se može pronaći na njenom Facebooku, sestru za doktora Jusupa traži od kraja listopada 2018.

Kada joj je prije dva dana jedan Facebook prijatelj napisao: “Što će mu druga kad si ti tu”, odgovorila je: “E da nisi Goranov zet. Pljunila bi ti svašta u lice.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...