Vrtni centar Geront nudi vam veliki izbor voćnih sadnica u loncima i posebnu akciju na ukrasne vaze

Vrtni centar Geront u Murvici nudi vam veliki izbor voćnih sadnica, a ovaj mjesec ne propustite vaš vrt ili okućnicu uljepšati ukrasnim vazama koje su na akciji.

U ponudi vrtnog centra nalazi se veliki izbor voćnih sadnica u loncima i sadnice maslina, sezonsko cvijeće, trajnice, ukrasni grmovi, začinsko i aromatično bilje, te egzotično ukrasno bilje. Geront je s proizvodnom sadnica započeo 2000.godine, te je brzo došao među vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj, nudeći uvijek visoko kvalitetni asortiman po pristupačnim cijenama. Od samog početka, glavni cilj i osnova daljnjeg razvoja u Rasadniku Geront je kako proizvodnja kvalitetnog sadnog materijala, tako i zadovoljstvo kupaca.

Kupci se s povjerenjem redovito vraćaju u Geront, odnosno njihovoj zadarskoj poslovnici u gospodarskoj zoni Murvica s istočne strane Metroa. Postanite i vi zadovoljni korisnici njihovih usluga i uvjerite se sami u širinu ponude vrtnog centra Geront te kvalitetu njihovih sadnica, posjetite ih na adresi Murvica IK 8 iza zgrade Metroa.

Želite li doznati više? Na kontakt broj mobitela 099/3333-884 dobit ćete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju. Vidimo se!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...