Zadar pred ispadanjem iz ABA lige, Nazor: “Neki moji igrači ne mogu vidjeti jedan drugoga”

Košarkaši Zadra pred ispadanjem su iz ABA lige. U prvoj utakmici doigravanja za ostanak kod kuće su pred 2000 gledatelja izgubili od skopskog MZT-a 89-83.

Rezultat još i ne izgleda tako očajno kad se uzme u obzir da su Makedonci na poluvremenu vodili 57-36.

Navijači su izviždali domaće košarkaše, koji sad moraju pobijediti u Skoplju i u majstorici opet u Zadru kako bi izbjegli ispadanje.

– Neki igrači jedni druge ne mogu vidjeti. Pogledajte samo reakcije igrača kada izlaze van – rekao je nakon susreta Zadrov trener Ante Nazor.

Ostavka? Nazor se ne želi predati

– Slažem se da bi to mogao biti potez ako su u svlačionici takvi odnosi, ali ja se ne predajem. Ne bih bio sportaš kada bih se predavao – rekao je, pa nastavio:

– Protivnik nas je deklasirao u prvom poluvremenu. U jednom sam se trenutku zaledio pri minus 30. Treba li nakon ovoga analizirati pripremu utakmice ili samu košarku? Ovo je izvan košarke. Ovo je čista psihologija, ovo nam se događa čitavu sezonu. Ne znam što da kažem ako se igrač ne vrati u obranu, ako ne posluša dogovor s time-outa ili ne zna da je pet sekundi do kraja napada.

– U drugom smo poluvremenu bili momčad s drugim licem, kao što smo bili nebrojeno puta ove sezone. Ako želimo ovo izvući, morat ćemo početi igrati od početka do kraja. Prvu smo četvrtinu primili 30 koševa, do poluvremena 57, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...