Zadarski ginekolog dr. Ivo Žuvela na listi HSLS-a za Europarlament

Povodom izbora za Europarlament HSLS je u ponedjeljak 8.travnja predao svoju kandidacijsku listu na kojoj se nalazi i Zadranin dr. Ivica Žuvela, spec.ginekologije i menadžer u zdravstvenim sustavima.

U programu HSLS-a koji izlazi samostalno u fokusu su Schengen odmah i sada, eradikacija ortačkog kapitalizma i uspostava slobodnog tržišta, te redizajn Hrvatske i Europske unije, poglavito po pitanju smanjenja administracije i raznih nameta i posljedičnog manjeg utjecaja struktura vlasti, a pod sloganom “Dobar dan građani, do viđenja birokrati!”.

“HSLS kao jedina iskonska liberalna opcija pruža mogućnost komparativnog razvoja Hrvatske na europskom putu, poglavito u procesu korjenite reforme zdravstva koji u ovom obliku puca po šavovima, što je u mom osobnom fokusu”, izjavio je dr. Žuvela, najavivši pritom da će njegov Nacrt reforme zdravstva uskoro biti predstavljen.

Pritom je pozvao sve Zadrane da izađu na izbore 26.svibnja koji su izuzetno važni jer se preko 70% važećih zakona u Hrvatskoj donosi u Bruxellesu.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...