Zadrani u subotu u dvorani Jazine protiv Škrljeva

Nakon posljednjeg kola i pobjede Zadrana u dvorani Doma sportova protiv momčadi Cedevite 73 – 77, košarkaši u sklopu pretposljednjeg, 21. kola HT Premijer lige dočekuju momčad Škrljeva.

Adria Oil Škrljevu je ova utakmica od iznimne važnosti, jer su u pretposljednjem i posljednjem 22. kolu regularnog dijela prvenstva kao devetoplasirana momčad lige u utrci za plasman u osam najboljih. To neće biti nimalo lagan zadatak s obzirom na to da im nakon Zadra u goste dolazi momčad Josipa Sesara iz Velike Gorice koja je u ovom trenutku četvrtoplasirana momčad na ljestvici premijerligaškog natjecanja s bodom manje od Splita na trećoj poziciji.

Zadar je u domaćem prvenstvu u naletu od četiri pobjede u nizu te će u prednosti domaćeg terena tražiti petu uzastopnu pobjedu ni manje, ni više nego u Hramu košarke, kako mnogi zaljubljenici u ovaj sport vole nazivati legendarnu dvoranu Jazine.

Nećemo pretjerati kada kažemo kako je svaka utakmica koju je Zadar igrao i igra još uvijek u ovoj košarkaškoj kući, pravi blagdan košarke još od otvaranja iste 19. veljače 1968. ligaškom utakmicom protiv Beograda i prvih koševa Miljenka Valčića nakon klasične kombinacije s Krešom Ćosićem i konačne pobjede 86 – 52.

Još od tih slavnih dana Zadar kao istinski Grad Košarke zajedničkom sinergijom igrača i navijača disao je kao jedno.

Ovim putem klub poziva sve istinske navijače KK Zadar da i u ovoj utakmici pokažemo kako je košarka u ovom gradu ne samo nešto što se gleda i prati, nego da je ovaj prekrasan sport i naš klub način života prema kojem smo iz poštovanja prema našim velikanima i cijeloj klupskoj povijesti ostali duboko zaduženi držati na razini dostojnom Gradu Košarke.

Ulaznice za ovaj susret biti će u prodaji na dan utakmice, 13. travnja u sklopu blagajni ŠC Višnjik i radnim vremenom od 10 sati sve do početka susreta u 19 sati. S obzirom da će zbog ograničenog kapaciteta sjedaćih mjesta u dvorani biti pušteno 1.000 ulaznica u prodaju, ovim putem savjetujemo da osigurate svoju na vrijeme.

Istočna i južna tribina predviđene su za dnevne ulaznice i za njih će biti moguće kupiti ulaznicu, dok će zapadna tribina zajedno s galerijom iznad biti rezervirana za klupske godišnje pretplatnike.

Vidimo se u 19 sati u dvorani Jazine!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...