poljoprivredna škola i azil

Amaterska revija pasa – bira se njuška godine u Zadru!

Arhiva AZD/Ilustracija

Učenici i profesori Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru, u suradnji s azilima iz Zadra i Privlake i ove godine organiziraju amatersku reviju pasa.

Cilj revije je ostao isti kao i prošle godine; podići svijest zajednice o brizi, pravima i zaštiti kućnih ljubimaca i napuštenih životinja.

Ove je godine stavljen poseban naglasak na udomljavanje kako bi pomogli na našim četveronožnim prijateljima iz spomenutih azila da pronađu svoj sretan dom.

Revija će se održati u petak 31. svibnja 2019. u 17,30 sati, ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića.

Prijave traju od 16. svibnja – 24. svibnja 2019., a prijaviti se mogu svi psi koji su čipirani, cijepljeni i nemaju rodovnicu.

Prijave se mogu izvršiti preko stranice Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, osobnim dolaskom u školu ili putem e- mail adrese [email protected], s naznakom “Prijava za reviju”. Prilikom prijavljivanja vlasnici trebaju ponijeti putovnicu psa ili priložiti sliku iste, ukoliko prijavljuju putem e-maila. Broj prijava je ograničen.

– Pozivamo sve vlasnike svojih plemenitih mješanaca, nove i stare natjecatelje, neka se prijave na reviju, sve one koji su u potrazi za kućnim ljubimcem i sve prijatelje životinja neka nas posjete zadnjeg dana u mjesecu i podrže naše ciljeve, kažu iz organizacije.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar