Birate psa, evo koji vam najviše odgovara prema horoskopskom znaku

Znate li koji pas karakterno najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku? U nastavku provjerite s kojom pasminom biste se najbolje slagali.

1. Ovan – australski ovčar

Australski ovčari su odlučni, samouvjereni i puni energije, baš poput ovnova. Obožavaju fizičku aktivnost i pažnju, a ako je ne dobiju postanu malo ćudljivi. Vole imati sve pod kontrolom pa ne čudi to što ih se svrstava među najbolje pasmine za čuvanje stada.

2. Bik – bernski planinski pas

Idealan pas za bikove je bernski planinski pas. Ovaj dobar div iznimno je miran, staložen, dobar i inteligentan. Lako se dresira i po prirodi je vrlo privržen. S obzirom na to da bikovi ponekad znaju imati faze lijenosti, sjajno će se slagati s ovim psom koji također voli povremeni ljenčariti.

3. Blizanci – čivava

U blizancima se skrivaju dvije osobnosti, baš kao i u malenoj čiuvavi. Upravo će se zato sjajno slagati s pripadnicima te pasmine i tolerirati njihove promjene raspoloženja. U jednom trenutku mirne, zabavne i opuštene, a u drugom nervozne – to su slatke čiuvave. Jako vole svoje vlasnike i na trenutke mogu biti jako posesivne, što će odgovarati bizancima koji pak vole dobivati puno pažnje.

4. Rak – jorkširski terijer

Ovi preslatki psići su maleni, ali imaju veliku osobnost. Pravi su avanturisti, znatiželjni i zaigrani pa ih treba držati pod kontrolom. Pravi su emotivci, baš kao i rakovi i stvoreni su za suživot s dobrodušnim rakom koji će ih obožavati.

5. Lav – sibirski haski

Strastvenim i dominantnim lavovima potreban je pas koji također voli biti glavna zvijezda. Sibirski haski je prijateljski nastrojen i topao, ali ponekad može biti malo tvrdoglav i fokusiran isključivo na sebe, što su osobine u kojima će se sigurno prepoznati lavovi.

6. Djevica – shiba inu

Ova japanska pasmina iznimno je pronicljiva. Koliko god se vi trudili sakriti nešto od njih, uvijek će vas nasamariti i pronaći “plijen”. Nekada lovački pas, shiba inu i dalje u sebi ima instinkte lovca, ali uz pravilnu i pravovremenu socijalizaciju postaje idealan obiteljski pas.

7. Vaga – mješanac pudle i zlatnog retrivera

Nemoguće je ne zaljubiti se u njih. Šarmantni i inteligentni baš poput vaga, bit će im savršeni životni suputnici. Željni su socijalizacije i nježnosti, ali istovremeno su vrlo opušteni i vole biti sami. Mogu se satima igrati s vama ili jednostavno ležati u vašem krilu, ovisno o tome za što su raspoloženi.

8. Škorpion – njemački ovčar

Škorpioni i njemački ovčari stvoreni su za suživot. I jedni i drugi znatiželjni, samouvjereni i rođeni vođe – sjajno će se slagati. Njemačkog ovčara odlikuje nevjerojatna hrabrost i odanost pa će se po prirodi skeptični škorpioni skloni nepovjerenju uvijek osjećati sigurno i voljeno uz svog odanog psa.

9. Strijelac – zlatni retriver

Energija, znatiželja i šarm – ovako bi se u tri riječi mogli opisati zlatni retriveri, ali i strijelci. Jedino što žele je usrećiti svog vlasnika i dati im puno ljubavi. Skloni su avanturama i pravi su istraživači, baš kao i strijelci.

10. Jarac – francuski buldog

Na staložene jarčeve uvijek se možete osloniti, a za njihovu snažnu osobnost idealan je odani francuski buldog koji odmah postaje najbolji prijatelj svog vlasnika. Ponekad zna biti malo nestašan i jako zaigran pa će pomoći jarcu da otkrije i svoju drugu znatno opušteniju stranu.

11. Vodenjak – chow chow

Vodenjaci su po prirodni vrlo neovisni i treba im puno vremena za sebe. Upravo im zato odgovara ova pasmina. Iako kao i svi ostali psi naprosto obožavaju svoje vlasnike, ponekad su malo rezervirani i traže svoju slobodu.

12. Riba – cavalier king Charles španijel

Nježne ribe provode puno vremena brinući o drugima i njihovim potrebama, ali možda je vrijeme da dopuste da i njih netko obasipa ljubavlju. To će sigurno znati napraviti prelijepi kavalijeri koji će se najsigurnije osjećati u vašem krilu, piše Zadovoljna.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...