Doris Pinčić priznala da ne spava s mužem u istom krevetu, Boris: “Baš svi moraju znati…”

Doris Pinčič Rogoznica na svom je Instagramu objavila fotografiju muža Borisa Rogoznice u dječjem krevetu. S obzirom na to da život para izvana izgleda savršeno, činjenica da je Doris istjerala Borisa iz kreveta prilično nas je iznenadila. Borisa je pak iznenadilo ovo neugodno iznenađenje. Naime, nije krio da mu se ne sviđa što je Doris javno iznijela ovako privatan detalj iz njihova života.

“Super, baš svi moraju znati da spavam u dječjem krevetu”, napisao je u komentarima ispod fotografije, prenosi Dnevno.

Ipak, mnogi su ga fanovi utješili svojim iskustvima u kojima su priznali da i oni spavaju odvojeno od svog bračnog druga.

“Boris, nisi jedini”, “Pa koji još tata spava u svom krevetu!?!”, “Dragi naš, važno je da ti spavaš! Ovo je uobičajena situacija kod svih koji imaju djecu! Preslatki ste!”, “Ne brini, ima još punooo obitelji s tatama u dječjim sobama…”, “Pa to je opće poznato, djeca spavaju s mamom u velikom krevetu, a tata ti ulovi mjesto”, “Ti bar imaš krevet za dečke, moj ima posteljinu s princezama, ubio bi me da ga slikam, ali ima nešto pozitivno i u tome, uvijek može reći da je spavao s tri princeze! ”, “A kod nas je obrnuto, mama(ja) spavam u dječjem krevetu….”, “I naš tata spava u dječjem krevetiću! ”, “Slično i kod nas”, pisali su Borisu obožavatelji puni razumijevanja, a neki su čak zaključili da im je ovaj prizor presladak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...