Favorit je Cedevita, no…; Nazor: “Momčad je nakon dugo vremena cjelovita”

Sezona je ušla u završnicu. Pred košarkašima Zadra još je samo doigravanje za naslov prvaka u HT Premijer ligi. Suparnik Zadru je Cedevita (da je Zadar baš htio, mogao je „kiksnuti“ u Šibeniku i izbjeći „vitamine“, ali…) i prva je utakmica u Dvorani Krešimira Ćosića u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati.

– Prednost domaćega terena, napokon. Pod time mislim i na prožetost momčadi i publike što je u Zadru oduvijek postojalo i bez čega Zadar nije Zadar, kaže Ante Nazor, trener.

Po snazi rostera, dodaje trener, favorit je Cedevita. No…

– To nije razlog da mi ne odigramo najbolje što možemo. Momčad je nakon dugo vremena cjelovita jer se poslije suspenzije vratio i William Magarity. Vidjet ćemo koliko će on moći dati s obzirom da je dugo izbivao.

Zadar bi trebao svoju šansu temeljiti na zajedništvu.

– Da, to je veoma bitno, da momčad diše zajednički, da bude spremna na sve.

Igrat će se u polufinalu dok jedan suparnik ne pobijedi u trima utakmicama.

U dosadašnjem dijelu sezone i Zadar i Cedevita imaju po dvije pobjede.

U ABA ligi, u kojoj je Cedevita igrala s najjačim sastavom, dobila je dvaput, 95:85 u Zadru (kad je trener bio Aleš Pipan), te 83:72. U HT Premijer ligi, gdje je Cedevita igrala s drugim sastavom, Zadar ima dvije pobjede.

U Zadru je bilo 69:63, u Zagrebu 77:73.

Prodaja ulaznica na dan utakmice, u nedjelju, 5. svibnja od 10 sati do početka treće četvrtine. Cijene – 30 kuna za tribine, 40 za prsten, teleskop i press tribinu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...