iz zgrade metroa u murvici

FOTO: U vrtnom centru Geront pronađite sve za uređenje vrtova i okućnica

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

Proljeće je pravo vrijeme za uređenje vrtova i okućnica, a u vrtnom centru Geront pronaći ćete sve što vam je potrebno.

U ponudi vrtnog centra pronađite sadnice ruža, živica, ukrasnog grmlja i egzotičnog bilja. Vrtni centar Geront 2000. godine je započeo s proizvodnjom sadnica i zahvaljujući kvalitetnom asortimanu i povoljnim cijenama ubrzo se profilirao u vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj.

Osim za same sadnice, Gerontu se obratite i za projektiranje vrtova i okućnica. Obratite im se s povjerenjem za izvođenje svih zemljanih radova i pripreme terena, sadnju te održavanje svih tipova otvorenih površina.

Postanite dio zadovoljnih klijenata vrtnog centra Geront i posjetite ih u poslovnoj zoni Murvica na adresi Murvica IK 8 (s istočne strane Metroa). Njihov individualan pristup i prilagođavanje vašim željama i potrebama osigurat će vam kvalitetno uređen vrt i okućnicu.

 

Potrebno vam je još informacija? Na kontakt broju 099/3333-884 saznat ćete sve što vas zanima, a u samome centru na adresi Murvica IK 8 (s istočne strane Metroa) potražite široku ponudu cvjetnih i voćnih sadnica, ukrasnog grmlja, začinskog, aromatičnog te egzotičnog ukrasnog bilja.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar