FOTO: U vrtnom centru Geront pronađite sve za uređenje vrtova i okućnica

Proljeće je pravo vrijeme za uređenje vrtova i okućnica, a u vrtnom centru Geront pronaći ćete sve što vam je potrebno.

U ponudi vrtnog centra pronađite sadnice ruža, živica, ukrasnog grmlja i egzotičnog bilja. Vrtni centar Geront 2000. godine je započeo s proizvodnjom sadnica i zahvaljujući kvalitetnom asortimanu i povoljnim cijenama ubrzo se profilirao u vodeće proizvođače sadnog materijala u Hrvatskoj.

Osim za same sadnice, Gerontu se obratite i za projektiranje vrtova i okućnica. Obratite im se s povjerenjem za izvođenje svih zemljanih radova i pripreme terena, sadnju te održavanje svih tipova otvorenih površina.

Postanite dio zadovoljnih klijenata vrtnog centra Geront i posjetite ih u poslovnoj zoni Murvica na adresi Murvica IK 8 (s istočne strane Metroa). Njihov individualan pristup i prilagođavanje vašim željama i potrebama osigurat će vam kvalitetno uređen vrt i okućnicu.

 

Potrebno vam je još informacija? Na kontakt broju 099/3333-884 saznat ćete sve što vas zanima, a u samome centru na adresi Murvica IK 8 (s istočne strane Metroa) potražite široku ponudu cvjetnih i voćnih sadnica, ukrasnog grmlja, začinskog, aromatičnog te egzotičnog ukrasnog bilja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...