Glas naroda; HNS obezvrijedio trud NK Zadra, a gradske oce nije briga za klub koji je dao četiri viceprvaka svijeta

Kao što je poznato, HNS je odbilo žalbu Nogometnog kluba Zadar te je ekipa sa Stanova ostala bez licence za Drugu ligu u sezoni 2019./20.

U obrazloženju kako je odluka donesena jer klub nije ispunio pet kriterija koji nose oznaku “A” i to dva infrastrukturna (natkrivena sjedala i pomoćno igralište) te tri financijska.

Osim HNS-a, za zadarski nogomet očito ne mare ni gradski oci kao vlasnici većinskog paketa dionica kluba.

– Sve ono što je Zadar dao hrvatskom nogometu očito nema nikakav značaj i nitko se nije niti malo potrudio da nam pomogne, makar u tom infrastrukturnom dijelu. S druge strane, obavijestili smo odgovorne ljude u Gradu Zadru o toj situaciji, ali nažalost, ni s te strane reakciju nismo dobili. Zadar, grad koji je dao četiri viceprvaka svijeta, danas je grad bez adekvatnog nogometnog igrališta i to je naša realnost, kazao je direktor Svetko Ćustić..

Isprovocirani ovom činjenicom, Zadrani su postavili transparent kojim nedvosmisleno poručuju gradskoj vlasti kako se maćehinski odnosi prema klubu koji je iznjedrio neke od najvećih nogometaša svijeta poput Modrića, Vrsaljka, Subašića…

U ponedjeljak ujutro transparent je ekspresno uklonjen s bedema, najvjerojatnije od ruke komunalne službe gradskih dužnosnika…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...