Gledatelji ljuti: “Zašto Nicolas sabotira Ivana Šarića? Zaslužuje desetku!”

Gledatelji showa ‘Ples sa zvijezdama’ primijetili su ‘netrpeljivost’ između komičara Ivana Šarića i francuskog plesača Nicolasa Quesnoita. I dok jedni smatraju kako je odnos između njih samo prijateljska zezancija, drugi komentiraju kako član žirija, točnije Nicolas namjerno sabotira komičara, pišu 24sata.

– Pale desetke. I skoro Nicolas. Kakav gušt. Kakav show – napisao je Šarić u opisu fotografije koja je u manje od 24 sata ‘skupila’ više od četiri tisuće lajkova.

Naime, Nicolas je već dva puta Šariću dao devetku. Iako je to i dalje visoka ocjena, Šarić je burnije reagirao jer je od svih ostalih članova dobio čistu desetku.

Ne razumijem zbog čega Nicolas ne voli Šarića. Zašto ga sabotira? Ovo je duhovito napraviti jednom, ali baš svaki put da njemu da namjerno ocjenu niže je doista čudno. Zaslužio je desetku – stoji u komentaru na društvenim mrežama, pišu 24sata.

Ipak, Nicolas je u intervjuu za 24 sata otkrio kako najveći napredak u showu vidi upravo kod spomenutog Šarića.

Podsjetimo, gledatelji showa ‘Ples sa zvijezdama’ primijetili su propust u sedmoj emisiji zbog čega su uvjereni da ih produkcija obmanjuje. Naime, pred kraj emisije na ekranu su bili ispisani postoci glasova koje su kandidati dobili od publike.

Za Josipu Pavičić Bernardini i partnera Damira Horvatinčića prvo je pisalo da imaju 11 posto glasova, a zatim se to promijenilo u 13,6 posto.

– Točan rezultat postotka glasovanja publike za par Josipa i Damir je 11 posto kao što je i prikazano na kraju sedme emisije, no ljudskom pogreškom bio je prikazan i postotak koji je ovaj par ostvario u prethodnoj emisiji. Ova greška nije utjecala na krajnji ishod parova koji su ušli u plesni dvoboj – odgovorili su nam s Nove TV na upit o izmjeni postotaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...