Luki Modriću zbog Zlatne lopte povećana plaća i produžen ugovor s Realom

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez je u razgovoru za španjolsku radijsku postaju Onda Cero izjavio kako je s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije Lukom Modrićem automatski produžio ugovor za još jednu sezonu, odnosno do ljeta 2021. godine te mu povećao plaću jer je osvojio nagradu za najboljeg igrača svijeta ‘Zlatnu loptu’, prenosi tportal.

“Modriću je produžen ugovor, ne znam baš točno kad, kao posljedica osvajanja ‘Zlatne lopte’. Povećana mu je plaća i moguće da će mu biti dodatno povećana iduće sezone. Svima koji osvoje ‘Zlatnu loptu’ poveća se plaća”, rekao je Pérez.

Ugovor mu je istjecao u ljeto 2020. godine, a predsjednik je rekao da zasad nisu imali u planu službeno predstaviti produženje ugovora. Klub je u veljači neslužbeno poručio kako mu je ugovor produžen za godinu dana. Iduće sezone će, nakon što u rujnu napuni 34 godine, Modrić biti najstariji nogometaš Real Madrida.

U kolovozu se, nakon Svjetskog prvenstva na kojem je Modrić osvojio srebrnu medalju s Hrvatskom, pojavio interes Intera. Tada se Pérez pozvao na odštetnu klauzulu od 750 milijuna eura, što je iznos kojeg igrač ili drugi klub moraju platiti da prije isteka ugovora napusti Real Madrid. Inter nije bio poslao ponudu Real Madridu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...