Najteža sezona u karijeri Danijela Subašića: Ovakve muke nikad nije proživljavao…

Tijekom poraza od Saint Etiennea Danijel Subašić ponovo je morao napustiti igru zbog ozljede, a Monaco igra katastrofalno i još uvijek postoje izgledi da ispadne iz prve francuske lige…

Hrvatski 34-godišnji golman skupo je platio svoju žrtvu na SP-u u Rusiji gdje je na putu do srebra neke utakmice igrao i ozlijeđen, u želji da pomogne našoj reprezentaciji tijekom povijesnog pohoda prema finalu svjetske nogometne smotre, prenosi Tportal.

Danijel Subašić vratio se sa Svjetskog prvenstva nespreman u Monaco i dugo muku mučio sa zadnjom ložom, a njegovi suigrači posrtali su bez njega iz kola u kolo te se dugo nalazili na samom dnu ljestvice francuskog prvenstva, dok su u Ligi prvaka ispali već u grupnoj fazi.

Kad se naš bivši reprezentativac napokon tijekom proljeća vratio na travnjak, uspio je nekako započeti 14 utakmica, no ozljede ga ove sezone ne puštaju na miru. Istegnuo je sredinom travnja preponu protiv PSG-a, a ove nedjelje primio udarac u bedro u dvoboju sa Saint Etienneom. U oba susreta morao je izaći iz igre.

Monaco je pak opet u lošoj seriji od šest utakmica bez pobjede i vratio se u borbu za opstanak koja bi mogla trajati do posljednjeg kola.

Subašić nikad u karijeri nije imao sezonu s toliko zdravstvenih problema, a stanje na ljestvici čini njegove muke još većima. Ako se situacija ne popravi, nije nemoguće ni da odluči zaključiti svoju impresivnu karijeru, u kojoj je osim srebra s reprezentacijom osvojio i titulu prvaka Francuske s Monacom godinu ranije. Zaista nema više što za dokazivati…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...