Nazor o Littlu i promašaju za pobjedu: “Referirat ću se na pokojnog Krešimira Ćosića…”

Nakon prve utakmice s Cedevitom u Krešinom domu, mnogo se raspravljalo oko posljednjeg napada Maria Littlea i kako je trebao izgledati.

Sjetimo, 18 sekundi prije kraja bili smo izjednačeni. Loptu je uzeo Little i promašio. Spekulira se kako je dogovor bio dodati je Luki Žoriću.

Jučer se na isto osvrnuo Ante Nazor.

„Referirat ću se na pokojnog Krešimira Ćosića. On je rekao kako svaka utakmica ima pet-šest bitnih točaka i tko ih uzme dobiva utakmicu. Ja sigurno ne bih išao u analizu te zadnje lopte, jer da je on to pogodio onda bi bio junak. A sad je tragičar. Kao trener, nemam pravo na to tako gledati mada kažem kako sam tražio da lopta ide dolje pod koš. Ali to je samo jedna od onih točaka koje su potrebne da se utakmica dobije. Kada se dođe u takvu egal završnicu svi su pametni što treba napraviti. A nitko nije sposoban, s druge strane, momčad dovesti do tog egala. I još nešto. Meni je veća šteta od tog promašenog šuta to što smo se mi raspali u produžetku. A nitko ne postavlja to pitanje. A to je još jedna od onih točaka što je pokojni Krešo rekao. Sve je to za nas jedno veliko iskustvo s kojim idemo u Zagreb i što ćemo gledati gore popraviti.“

Na pitanje je li nakon procjene Littlea za solo akciju i promašaja istog Mario ipak dobio potporu svojih suigrača, Nazor je odgovorio:

„S tim imamo problema kroz cijelu sezonu. Kako to spada u domenu koja je van sfere košarke, ne bih želio komentirati.“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...