Obitelj Petra Šimuna dirnuta pažnjom i suosjećanjem javnosti poslala poruku zahvale

Tužna vijest o preranom odlasku malenog Petra Šimuna Marune iz Maslenice koji se dugo godina borio s opakom bolešću rastužila je cijelu zemlju. Posljednje zbogom poželjeli su mu gotovo svi hrvatski mediji, a javnost je putem komentara iskazala mnogo suosjećanja i podrške obitelji dječaka.

Zahvalni na tome, i oni su poželjeli uputiti riječ, dvije i tako zahvaliti onima koji su u periodu ove teške borbe bili uz njih:

– Dirnuti pažnjom i suosjećanjem, obitelj Šimuna Petra Marune se želi zahvaliti djelatnicima Instituta za tumore KBC-a Sestre Milosrdnice, rodbini, prijateljima, sumještanima te svim ostalim dobrim ljudima s kojima smo se susreli na našem putu, kazao nam je brat Roko.

Sjetimo, Šimunova borba počela je 2011. nakon što mu je dijagnosticiran tumor na mozgu. Bolest je nakon nekog vremena napredovala te je ostao nepokretan. Dječaku su najzad zatajili bubrezi te je više od godinu dana bio na palijativnoj skrbi.

Šimun ima još dvojicu braće i sestru koja studira, obitelj živi u podstanarsko smještaju, no ova skromna obitelj iz Maslenice nikada nije tražila pomoć, već se lavovski borila sama do posljednjeg trenutka.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...