Obitelj Subašić slavi: “Mali je isti Danijel, okrenuli smo janje, čula se i harmonika!”

“Prošli utorak smo imali veliku feštu kod nas u selu u Zagradu. Vidjet ćemo kad se Danijel i Antonia vrate iz Zagreba, sigurno ćemo napraviti još jedno veliko slavlje”, ispričao je otac nogometaša.

Nogometaš Danijel Subašić (34) i njegova partnerica Antonia Bozza (33) postali su roditelji sredinom mjeseca, a sina su nazvali Antonio.

Bozza je rodila u Petrovoj bolnici, a Danijel ju je posjećivao svakog dana. Nekim liječnicima i medicinskom osoblju podijelio je i dresove, prenosi Story.

Kako kaže Danijelov otac Jovo Subašić, obitelj je presretna zbog prinove.

“Prošli utorak smo imali veliku feštu kod nas u selu u Zagradu, gdje smo zavrtjeli janjce, počastili se pršutom i sirom. Došli su nam rodbina i Danijelovi prijatelji, pala je i pjesma, a čula se i harmonika. Vidjet ćemo kad se vrate iz Zagreba, sigurno ćemo napraviti još jedno veliko slavlje”, ispričao je Jovo za Story.

Subašićeva majka Boja uočila je i sličnosti Danijela i malenog Antonija.

“Takav je isti bio i moj Danijel kad se rodio. Ma baš isti”, izjavila je Boja.

Ljubavna priča Danijela i Antonije započela je prije 17 godina kad ga je pratila na utakmicama i podržavala u karijeri.

“Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim”, napisao je jednom prilikom Subašić na Instagramu.

Puno puta je Subašić istaknuo kako mu je Antonia najveća podrška u životu i karijeri. Prati sve njegove utakmice, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijala je iz Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...