Od 1. lipnja naplata parkinga ispred Poliklinike, sav prihod ide za onkologiju

Od dana 1. lipnja 2019 godine, s ciljem sprječavanja neovlaštenog parkiranja za osobe koje nisu korisnici zdravstvenih usluga, a posebno ograničavanja slobodnog parkiranja u vrijeme ljetne sezone, kreće ponovna naplata parkirališnog prostora ispred zgrade Poliklinike.

Uvođenje mjera naplate provodi se kako bi se osiguralo da parking bude dostupan prvenstveno za potrebe pacijenata i korisnika zdravstvenih usluga Poliklinike Opće bolnice Zadar i Zavoda za javno zdravstvo.

Na parkingu ispred zgrade Poliklinike osigurano je ukupno 210 parkirališnih mjesta, a cijena parkiranja određena je u iznosu od 4 kuna na sat, dok je prvih sat vremena besplatno. Pristup parkingu omogućen je iz ulice Ljudevita Posavskog (sa zapadne strane) i ulice Katarine Zrinske (sa sjeverne strane), a parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata.

Za vozila osoba s posebnim pravima (osobe s invaliditetom) osigurano je 20 označenih mjesta ispred glavnog ulaza Poliklinike za koje se parking ne naplaćuje.

Pravo na besplatni parking ostvaruje se uz predočenje invalidske iskaznice i priložene parkiralište karte na Info pultu glavnog ulaza Poliklinike istog (radnog) dana u vremenu od 7.00 – 15.00 sati.

Za troškove parkinga nastale u vremenu nakon 15.00 sati i u dane vikenda i blagdana, uz priloženu invalidsku iskaznicu i račun za parkirališnu kartu, refundacija se vrši na glavnoj blagajni Opće bolnice Zadar u prizemlju zgrade Poliklinike svaki radni dan od 7 do 15 sati.

Svi prihodi ostvareni naplatom Parkinga biti će namjenski iskorišteni na podizanje medicinskog standarda najtežih bolesnika i kupnju uređaja za onkologiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...