Otkriveno kako završava posljednja epizoda “Teorije velikog praska”

Američka humoristična televizijska serija ‘Teorija velikog praska’ s emitiranjem je započela u rujnu 2007. godine na TV mreži CBS. Od tada je gledateljima prirasla srcu, ako i njezini glavni akteri dvojica genijalaca, eksperimentalni fizičar Leonard Hofstadter i teorijski fizičar Sheldon Cooper te njihova susjeda Penny. Nakon dugih 12 godina, došlo je vrijeme da avanturama ovog društva kažemo zbogom.

Glavni glumci nagrađivane televizijske serije ‘Teorija velikog praska’ početkom svibnja oprostili sa serijom koja ih je proslavila, a koja će se prestati snimati nakon punih 12 sezona. Ostavili su tada svoje otiske, ali i autograme, ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku.

Nije dugo trebalo da u javnost iscure i detalji finalne epizode koja bi brojno gledateljstvo mogla ostaviti u suzama. Strani mediji pišu kako nas u samoj završnici čekaju brojni raspleti.

Jedna od najvećih vijesti je da Penny i Leonard otkriju da će postati roditelji. Nestrpljivi budući roditelji vijest odluče podijeliti sa Sheldonom koji se sprema na službeni put u Švedsku, a čija ih reakcija neugodno iznenadi.

‘Očito je da je bolesna, a ja ne želim upropastiti svoj najvažniji dan na svijetu takvim vijestima’, prekine Sheldon svog dragog prijatelja Leonarda koji mu pokušava objasniti da je sve uredu i da se radi o sretnoj vijesti. ‘Obećajem ti, nećeš se razboljeti i nije ništa loše’, kaže u tom trenutnu Leonardo, a Penny uzbuđeno povikne da je trudna, na što Sheldon ustvrdi: ‘U pravu ste, ne mogu se sada nositi s time’

Naime, Sheldon leti u Švedsku sa suprugom Amy gdje će oboje primiti Nobelovu nagradu za fiziku, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...