Pogledajte koji se Zadranin našao među 10 najseksi hrvatskih očeva

Oni su zgodni, uspješni i – neodoljivi, a osim što su se odlično snašli u svojim životnim pozivima, dobro im ide i u njihovoj najvažnijoj ulozi, onoj očinskoj. Zato su svoje mjesto dobili na našoj listi 10 najseksi hrvatskih očeva.

1. Šime Vrsaljko

Mjesto na listi zaslužio je, između ostalih, nogometaš Šime Vrsaljko kojeg su suigrači zezali da nalikuje na Pabla Escobara, a upravo je njegovo isklesano i tetovažama ukrašeno tijelo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva izamilo uzdahe brojnih pripadnica ljepšeg spola.

Šime se pokazao i kao idealan kandidat za ulogu slavnog zavodnika Don Juana, ali i kao kralj zabave zbog čega je dodatno privukao pozornost javnosti.

No, Šimino srce zarobila je njegova supruga Matea s kojom je početkom lipnja prošle godine dobio i prvo dijete, sinčića Brunu.

Koliko uživa u očinskoj ulozi Šime pokazuje na Instagramu, a on je samo jedan od muškaraca koji se našao na našoj listi.

2. Janko Popović Volarić

Zgodni glumac kojeg možete pratiti i ulozi voditelja showa “Ples sa zvijezdama” tata je postao s 18 godina, a danas je jako ponosan otac koji voli provoditi vrijeme sa svojim sinom Davidom.

3. Dejan Lovren

U anketi portala zadovoljna.hr u kojoj je sudjelovalo više 33.500 čitateljica njih 13.000 izabralo je zgodnog braniča za najzgodnijeg hrvatskog nogometaša. No, najvažnija Dejanova uloga je ona oca dvoje djece, njegove princeze Elene i sina Josipa.

4. Filip Juričić

U seriji “Na granici” Filip igra zgodnog i šarmantnog policajca Marka, a zgodan i šarmantan je i u stvarnom životu zbog čega je zaslužio svoje mjesto na ovom popisu. Prošle godine postao je otac po drugi put, a svojedobno je izjavio da ne bi imao ništa protiv da i njegov sin Lav jednog dana odabere glumačku profesiju.

5. Marko Tolja 

Romantični pjevač srca žena osvaja svojim izgledom, ali i glasom. No, prošle godine Marko je stao pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom, a ovih dana sigurno se bori s neispavanošću jer su supruga i on u veljači dobili sina.

6. Slaven Bilić

Bivši nogometaš i trener godinama ne silazi s popisa zgodnih i karizamtičnih mušaraca brojnih žena, a svoje mjesto našao je i na našoj listi najseksi očeva. Slaven je otac četvero djece.

7. Ivano Balić

Dok je bio na vrhuncu karijere, rijetke su žene koje nisu ludjele za zgodnim rukometašem, a i danas na spomen njegova imena mnoge pomisle na legendarni sukob s Nikolom Karabtićem. No, srce ovog oca troje djece zarobila je bivša odbojkašica Mirela.

8. Gibonni

Žene su ludovale za njim 80-ih godina prošlog stoljeća kada je zavodio svojom dugom, smeđom kosom u Osmom putniku. Obožavateljice nije izgubio ni kada je započeo solo karijeru, a sijede vlasi i bore samo su mu osigurale titulu muškarca koji dobro stari. Ali Gibo je odavno zauzet muškarac koji je više od 20 godina u braku sa suprugom Sanjom s kojom ima troje djece.

9. Alen Liverić

Zgodni Riječanin cijenjeni je filmski, kazališni i televizijski glumac, ali i miljenik žena. Dokaz je da ima nešto posebno šarmantno u sijedim muškarcima. Omiljeni glumac iz prvog braka ima dvije kćeri, a u braku s glumicom Anastazijom Balaž dobio je sina.

10. Emil Tedeschi

Uspješni poduzetnik, zaljubljenik u glazbu, DJ… Svestranost je sigurno nešto što Emila Tedeschija čini zanimljivim. No, osim Emila izgledom oduševljava i njegova supruga Maja s kojom ima dvoje djece, Lizu i Emila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...