Poznato i ime prvorođenca, Danijel iskazao poštovanje najvažnijoj osobi u životu!

Legenda hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac koji je poveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva nakon obrane tri danska penala Danijel Subašić (34) od ponedjeljka nosi još jednu važnu titulu – tata.

Njegova dugogodišnja partnerica Antonia Bozza (33) u Petrovoj bolnici donijela je sina nakon 17 godina njihove veze, a paru je ovo prvo dijete.

Danijel je odlučio nazvati sina Antonio, u čast svojoj velikoj ljubavi i majci dječačića s kojom inače živi u Monacu, pišu 24 sata.

Iako se ne zna puno o Subašićevoj boljoj polovici, poznato je kako njihov odnos nisu svi odobravali od početka. Prije 16 godina kada se rodila ljubav između zadarskog vratara i 23-godišnje studentice pedagogije, tome se protivio Antonijin otac Ante, ali Danijel i Antonia dokazali su da su jači od toga te su odlučili unatoč obiteljskim nesuglasicama živjeti zajedno. Zadarski par svoj mir pronašao je tek u Monacu, gdje Danijel Subašić igra u istoimenom klubu.

Danijel i Antonia upoznali su se još dok je on branio za Zadar u kojem je igrao s tragično preminulim Hrvoje Ćustićem – velikom nadom hrvatskog nogometa čiji je život okončan 2008. godine u utakmici Zadar-Cibalia nakon što je Subašić ispucao loptu za Ćustića koji je u duelu s igračem Cibalije Tomislavom Jurićem pao i potiljkom udario u betonski zid koji je bio preblizu aut-linije.

Tijekom svoje karijere Danijel je uvijek isticao Antoniju kao najveću životnu podršku. Pratila je sve njegove utakmice, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijala je iz Zadra. Njegovi roditelji obožavaju je jer odlično kuha i domaćica je.

– Ma super je ona cura, prva liga. Baš je dobra i draga, pravi izbor za našeg Danijela – rekao je za 24 sata Danijelov otac Jovo, a njegova majka Boja otkrila je da par u posjet nikada ne dođe praznih ruku i da Danijel uvijek odbija jesti jer mu je Antonia već skuhala, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...