Pred nama je nekoliko kišovitih, vjetrovitih i osjetno svježijih dana

Tijekom noći i jutra kiša je izgledna u većini zemlje. I to je tek početak.

U nedjelju posvuda oblačno uz povremenu kišu, uz Jadran i grmljavinski pljuskovi. Mjestimice kiša i dalje može biti jako obilna i to osobito u gorju, na širem karlovačkom području te na Jadranu.

Sutra i vjetrovito, u unutrašnjsoti će puhati umjeren i jak sjeverac i sjeveroistočnjak, a na Jadranu umjereno do jako jugo koje će najprije na sjevernom dijelu okretati na jaku buru, podno Velebita na udare olujnu.

Najviše dnevne temperature bit će osjetno niže u odnosu na protekle dane, osobito na zapadu. Bit će to vrijednosti uglavnom između 11 i 16 stupnjeva. Malo više bit će u Dalmaciji,  oko 19, te na istoku do 22.

Ponedjeljak
U ponedjeljak oborina i dalje mjestimice vrlo obilna, a u gorju se uz daljnji pad temperatura očekuju i susnježica i snijeg. Bit će i vjetrovito uz jak sjeverac na kopnu te jaku, na udare olujnu buru koja će širiti i prema jugu.

Utorak
I u utorak u gorju može biti snijega, poslijepodne sve češće kiše, koja u noći na srijedu na kopnu ponovno lokalno može biti obilna.

Srijeda
U srijedu tijekom dana slabljenje oborina, uz obalu i u prestanku pa se uz kidanje naoblake ovdje očekuju i sunčana razdoblja.

Pred nama je nekoliko kišovitih, vjetrovitih i osjetno svježijih dana. Prvi takav očekuje nas već sutra, a s njim vrlo vjerojatno i brojne poteškoće u prometu, javlja N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...