Prije točno godinu dana posjetili smo Jovicu. Provjerili smo ljubi li i danas Nikolinu: “Kaže da može naći boljeg i mlađeg”

Otkako se u Hrvatskoj snima emisija “Ljubav na selu” najviše pažnje privukli su Benkovčanin Jovica Ćiritović i njegova odabranica Nikolina Cvek.

Sjećamo ih se po neprestanom ljubakanju, zarukama, Nikolininoj pjevačkoj karijeri na kojoj ju je Jovica pratio u stopu, prekidima, objavi novih ljubavi i pomirenjima.

Nesumnjivo, ovaj par dobro nas je zabavio. Prije točno godinu dana posjetili smo benkovački kraj, gdje nas je Jovičina obitelj ljubazno ugostila. Povod posjeti bili su zli jezici koji su pronijeli priču kako je mladi farmer tijekom snimanja fizički nasrnuo na Nikolinu, zbog čega je intervenirala i policija. Uspostavilo se da to nije istina i njihova turbulentna priča krenula je dalje.

Više ne pune medijske stupce kao prije, pa nas je zanimalo što se nakon 12 mjeseci događa s ovim ekscentričnim parom.

Nikolina i ja smo i dalje skupa. Gura se, ide nekako… Viđamo se često, kako ona može, većinom u Zagrebu i Rijeci. I dalje je ljubomorna na druge cure i ne dozvoljava mi da dođem na sve koncerte, samo one koje ona hoće…, priča nam Jovica.

Veza na daljinu izazov je za sve parove.

Jovica bi se, iskreno nam priznaje, skrasio, no Nikolina, čini se, još uvijek nije spremna na to.

Ja i dalje želim s njom ozbiljno, ali ona se tu malo nećka, kaže da može naći boljeg i mlađeg.

Da su uistinu zajedno, Jovica nam dokazuje najnovijom fotografijom na kojoj golupčići uživaju na moru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...