Cestitka_Uskrs

Rimac nahvalio Zadar na sva usta: “Zaslužuju biti prisutni u svim najjačim natjecanjima, ljepši dani su pred njima”

U nedjelju od 17 sati kreće i druga polufinalna serija u kojoj će Cedevita gostovati kod Zadra. Susret je najavio trener Cedevite Slaven Rimac koji je, prije svega, čestitao protivniku na ostanku u ABA ligi.

“Iskoristio bih prvo ovaj razgovor da čestitam Zadru, igračima, stručnom stožeru, a na kraju krajeva i navijačima i cijelom gradu, koji uvijek daje veliku podršku klubu, što su pokazali karakter. U jednoj lošoj situaciji po njih uspjeli su iščupati dvije pobjede i ostati u ABA ligi. Stvarno Zadar zaslužuje biti prisutan u svim najjačim natjecanjima u našim ligama, je li to hrvatska liga ili ABA liga, nije bitno.”

Momčadi Zadra, koja je u nešto jačoj natjecateljskoj formi, ponovno se priključuje Magarity.

“Isto tako, mislim da su ljepši dani pred njima. Normalno, nadam se da neće ljepši dani doći već sad nakon polufinalne serije. Mi smo motivirani. Imali smo dugi period čekanja, tjedan dana. Oni su igrali u nedjelju i u utorak, tako da su u nekoj, možemo reći, jačoj natjecateljskoj formi. Međutim, sigurno da su i pojedini njihovi igrači malo umorni. Pojačani su za Magartiyja, koji ima kvalitetu i pokazao je dobre utakmice u ovome što je odigrao do Nove godine.”

Trener Cedevite ipak očekuje da će njegovi igrači dobro reagirati.

“Mislim da nas čeka zahtjevna utakmica, gdje moramo pokazati dobru igru, biti pametni i odgovoriti na njihovu agresivnost. Nadam se da će biti jedan pravi dvoboj u jednoj pravoj atmosferi, s velikom podrškom za njih. Međutim, navikli smo igrati u takvim atmosferama i stvarno očekujem da će naši igrači dobro odreagirati”, izjavio je Rimac, prenosi sportnet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...