Rimac nakon pobjede: “Vidjeli smo jedan borbeni Zadar. Bili su stvarno motivirani”

U prvoj utakmici polufinalne serije doigravanja HT Premijer lige Cedevita je u gostima u produžetku svladala Zadar 75:67.

U Dvorani Krešimira Ćosića igrala se čvrsta, žestoka i neizvjesna utakmica. Nakon 20 minuta igre rezultat je bio 34:34, na kraju treće četvrtine bilo je 52:52, a kasnije se ispostavilo da je neriješeno završila i četvrta dionica.

Zadrani su naposljetku imali i zadnji napad za pobjedu, no Mario Little nije sa sirenom uspio zabiti tricu preko Karla Žganeca i sa 62:62 ušlo se u produžetak.

Slaven Rimac, trener Cedevite:

“S obzirom na ozljedu Cobbsa, stavili smo tu neke igrače kojima to nije prirodna pozicija. Oni to mogu zakrpati, ali jako je teško razigrati se u ovakvoj atmosferi u Zadru, koji je, pogotovo u startu, bio dobar. Sveli smo utakmicu na niski broj poena i tu smo se pokazali spretniji. U zadnjoj četvrtini kad smo pronašli petorku koja funkcionira, s dva beka, bilo je puno lakše. Isto tako, treba reći da je i Katić počeo trenirati prije tri dana, tako da je sve to razumljivo. U Zadru nije nikad lagano pobijediti. Mislim da smo vidjeli jedan borbeni Zadar. Bili su stvarno motivirani, ali mislim da su naša veća kvaliteta i iskustvo presudili.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...