Roko Blažević večeras nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Hrvatska radiotelevizija i ove godine tradicionalno prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Večeras je u 21 na rasporedu druga polufinalna večer. Izravni prijenos pratite na Prvom programu HTV-a i Drugom programu HR-a!

Deset natjecatelja od ukupno 18 u drugom polufinalu, kvalificirat će se za finale u kojem sudjeluje ukupno 26 finalista. Na drugoj poluzavršnoj večeri izbora za pjesmu Eurovizije nastupa i hrvatski predstavnik Roko Blažević s pjesmom The Dream  koja se savršeno slaže s geslom ovogodišnjeg Eurosonga – Usudi se sanjati (Dare to Dream). Autori pjesme su Jacques Houdek, Charlie Mason i Andrea Čubrić.

Roko je sinoć s plesačima Endijem i Diegom – održao i treću probu uoči nastupa večeras u drugoj polufinalnoj večeri  64. Eurovizije, i još jednom iznenadio eurovizijsku kritiku, piše HRT.

Natjecanje se održava u areni Expo Tel Aviv, a kroz trodnevni zabavni program gledatelje vode televizijski voditelji Erez Tal i Assi Azar, te Lucy Ayoub sa supermodelom Bar Refaeli. Komentator HRT-a je Duško Ćurlić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...