Cestitka_Uskrs

Sa skutera poštara na Višnjiku ukrao četiri paketa

Jučer poslijepodne u Prečkoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je sa skutera kojeg je koristio 39-godišnji djelatnik pošte otuđio četiri paketa/pošiljke.

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela krađe.

Detektirano je još krađa proteklih nekoliko dana.

U nedjelju navečer u Islamu Latinskom, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od kraja ožujka do početka travnja na Velikom Rujnu na Velebitu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je otuđio bušilicu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S nedjelje na ponedjeljak na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 20-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...