Glumila je u domaćim serijama, sudjelovala u reality showu 'Farma'

Sjećate se Zadranke Petre? Bila je manekenka i reality zvijezda, dosadilo joj je sve

Društvene mreže

Glumila je u domaćim serijama, sudjelovala u reality showu ‘Farma’, nosila revije i gradila manekensku karijeru.

Petra Maroja u okvirima domaćeg showbiza bila je prije 10-ak godina iznimno poznato i rado viđeno lice na brojnim društvenim događanjima. Manekenstvom se rano počela baviti i neko vrijeme živjela je zbog karijere u Milanu.

Po povratku u domovinu bavila se također tim poslom, ubrzo ušla i u neke serije.

Ljubav s Vukom i studiranje nakon slave

Intenzivan je bio njen društveni život tijekom dana najveće slave, a onda se Petra jednog dana odlučila povući. Rekla je ‘zbogom’ eventima, serijama i realityjima te se posvetila studiju. Upisala je ‘Međunarodne odnose i diplomaciju’ unutar jednog privatnog fakulteta. Kada je bila pri završetku, javnosti je postalo jasno da je Petra u ozbiljnoj vezi, pri udaju. Zaprosio ju je poduzetnik Vuk Bello u Italiji, a sve to nakon dvije i pol godine veze. Vuk je inače rođeni Zagrepčanin, no posao ga je odveo u Njemačku, piše 100 posto.

Ponosna na plemićko podrijetlo

Bile su to ujedno njezine zadnje medijske izjave, nakon planova o svadbi s Vukom, Petra je potpuno prestala pričati javno o sebi i svom životu. Povukla se i prestala javno istupati. Ne da joj se više. Stoga smo svi ustali uskraćeni za informaciju kako je priča s Vukom završila, sretno ili nesretno. U svakom slučaju, povremeno se pojavi Petra na Instagramu svoje prijateljice Maje Cvjetković, cure se i dalje često druže.

Zanimljivo je u Petrinom životopisu i to što je zapravo plemićke krvi. Redovito odlazi na susrete Hrvatskog plemićkog zbora, potvrdio je to i njezin otac Marijan svojedobno, dok je Petra boravila na Farmi.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar