Škorpion voli “mračnu” strast, Blizanci uživaju u igračkama…

Bikovima je seks vrhunski spoj svih najboljih užitaka, pa u njega uključuju afrodizijake poput šlaga, čokolade, vina i kockica leda s kojima se igraju. A jarci, iako se čine hladnima, u krevetu izrazito vatreni.

Ovan obožava adrenalinski seks

Strastveni pripadnici ovog znaka najveće zadovoljstvo pronalaze u surovom i seksu s puno adrenalina. Dok vode ljubav, obično ih čuje cijelo susjedstvo, a najveći fetiši su im seks u vodi – bilo pod tušem ili u moru, neobične lokacije poput dizala ili uskog WC-a, kao i sado-mazo igre koje uključuju hrvanje, povlačenje za kosu te lupanje po guzi i ugrize.

Biku je šlag i čokolada ‘dodatni  poticaj’

Za pripadnike ovog znaka seks je vrhunski spoj svih najboljih užitaka, pa u njega uključuju afrodizijake poput šlaga, čokolade, vina i kockica leda s kojima se igraju. Njihovi su omiljeni fetiši dugi i mokri poljupci, toplo-hladne igrice i detaljno oblizivanje partnerova tijela te fiksacije i razne izvedenice oralnog seksa.

Za Blizance su stvorene seks-igračke

Vibratori, lisice, kuglice i druga pomagala nisu nepoznanice znatiželjnim Blizancima koji se svim silama trude da seks s njima bude i ostane neponovljivo iskustvo. Nemaju određen fetiš, već svoje zanimanje mijenjaju svakih nekoliko mjeseci. Njihova zaigrana priroda najviše dolazi do izražaja između plahti.

Senzualni Rak obožava podražaje

Seks je za Raka emotivno i jako senzualno iskustvo koje može trajati i trajati. Fiksirani su na bradavice i dugu predigru s puno dodira. Omiljeni fetiši uključuju kostime, korzete, pa i bičeve od kože i lateksa. Vole i preoblačenja, pa će rado sudjelovati u igri konobarice, tajnice, medicinske sestre i sličnih likova.

Za Lava samo egzibicionizam

Seks na otvorenom u kojem netko može svakog trena naići ono je što najviše uzbuđuje pripadnike ovog znaka. Seks na plaži ili u moru za vrijeme dana, nepristojni dodiri ispod stola za kojim sjedi cijelo društvo. Omiljeni fetiši im je striptiz.

Djevice se vole igrati

Iako u životu vole osjećaj kontrole, u seksu pripadnici ovog znaka vole biti u počinjenom stanju. Omiljen im je fetiš uloga podčinjenog seksualnog roba koji trpi samovolju svog gospodara. Uže, lisice, kravate ili svilene marame, sve može poslužiti svrsi.

Guza je top fetiš za Vagu

Vage su u seksu jako zaigrane, vole isprobavati nove stvari, ali jedna stvar im je uvijek na popisu omiljenih fetiša – guza. Ona im je omiljen dio tijela oko kojeg se koncentrira njihovo uzbuđenje, pa ju vole gristi, pljeskati i masirati, kao i da se to isto i njima radi.

Škorpioni žele malo ‘drugačiji’ seks

Pripadnici ovog znaka imaju izuzetno naglašen libido, a obožavaju seks u kojem koriste razne marame ili šalove koje stavljaju preko oči kako bi potaknuli druga osjetila. Također, fetiši su im i druge mračne igrice dominacije, a što se više seksaju, to više seksa žele. Tada će isprobati sve poze koje su im zamislive, kao i moguće lokacije za seks.

Seks u javnosti – da za Strijelca!

Pustolovina je srednje ime pripadnika ovog znaka, a zbog iznenadnog poriva oni su prvi koji će se zaustaviti pokraj autoceste i baciti u grmlje. Također, obožavaju seks u avionima i na brodovima, šatoru ili otvorenom parku. Nije im potrebna posebna odjeća kako bi se uzbudili, više ih pali ‘dirty talk’.

Jarci dominiraju

Iako se čine hladnima, Jarci su u krevetu izrazito vatreni. U krevetu su veliki entuzijasti i istraživači te bi rado isprobali sve vrste igrica i fetiša barem jednom. Od seksa u troje, seksa na visini do igranja raznih uloga, nema toga što njih ne uzbuđuje. Spontani i otvoreni u seksu, uvijek će se rado vraćati provjerenim pozama u kojima oni dominiraju.

Vodenjacima treba više od jednog partnera

Cyber seks, seksi chat, telefonski seks i drugi oblici ‘seksa na daljinu’ nisu nepoznanica pripadnicima ovog znaka. Ipak, jedan od njihovih najvećih fetiša je grupni seks, bilo u muškoj ili ženskoj kombinaciji. Poznati su po sklonosti perverzijama, a traže partnera uz kojeg se neće osjećati nastrano zbog toga.

Ribe i noge – ima li što bolje?

Najveći fetiš pripadnika ovog znaka su stopala kao erogena zona i sve povezano s njima – od masaže do seksi obuće. Vrlo su maštoviti u krevetu, pa su skloni i voajerizmu te snimanju seksa, pišu 24sata.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...