DOŠLI DO KRAJA

Snimljena zadnja epizoda “Teorije velikog praska”

Arhiva AZD/Ilustracija

Svečanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV-serije “Teorija velikog praska” ostavili svoje otiske u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku, obilježen je završetak serije koja će se prestati snimati nakon 12 sezona.

Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na pločniku označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, a ukupno 279., snimljena dan ranije.

Prestali smo snimati, ali nas sedmero ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvijek živjeti u nama, kazao je Jim Parsons, koji je utjelovio autističnog genija Sheldona Coopera, oko kojeg se i vrti radnja serije.

Prije dvije godine pokrenuta je i spin-off serija “Mladi Sheldon”, u kojoj je utjelovljeno Sheldonovo djetinjstvo u Teksasu.

“Teoriju velikog praska” je pokrenuo CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 milijuna gledatelja, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emmy.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar