Stigao je drugi sin; Zadarska pjevačica rodila, doznajemo popularno ime

Ivana Radovniković i suprug Stjepan Marković dobili su drugo dijete, prenosi Story.

Pjevačica je rodila u 20. svibnja u 10 sati ujutro u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici, otkrio je izvor blizak obitelji. Ivana i Stjepan upoznali su se prije trinaest godina u showu “Story Super Nova Music Talents”. Vjenčali su se 2014. godine u Rovinju pred stotinjak uzvanika, a gost iznenađenja na svadbi bio je Neno Belan. Nakon slavlja s obitelji i prijateljima par se uputio u Španjolsku i Portugal na 15-dnevni medeni mjesec.

Ivana je u showu Dalibora Petka otkrila detalje sa svadbe. “Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo ‘Simply Red’ i pjesmu ‘Brand New’ i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog”, ispričala je pjevačica te dodala da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

Priznala je da joj je najemotivniji trenutak vjenčanja bio onaj kad su izrekli zavjete koje je, tvrdi, jako ozbiljno shvatila.

Ivana još nije uspjela promijeniti prezime, no to će, kaže, napraviti ovih dana. Svojem prezimenu dodat će prezime svoga supruga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...