Stipe Miočić nije izdržao; Nakon ovakvih riječi prijateljstvo je definitivno gotovo

Dugo je Stipe Miočić čekao svoju priliku. Odmarao je kod kuće, zabavljao se s obitelji i uz računalne igre te svakodnevno trenirao. I onda je odjednom došao poziv koji mu je otkrio kako je napokon dobio revanš koji je htio. Nešto više od deset mjeseci nakon što je ostao bez pojasa, Stipi se isplatilo strpljenje. Kako je reagirao na tu vijest, otkrio je Arielu Helwaniju.

Napokon se oglasio Stipe Miočić u vezi meča sa Cormierom; kratkom izjavom dao do znanja što se sprema…

‘Prvobitno sam bio šoku, ali znao sam da će se to jednom morati dogoditi. Morao sam samo biti strpljiv. Menadžer me nazvao u 22:30 i pitao me koliko ga volim. Onda mi je rekao što se dogodilo. Naravno da sam bio sretan i sad idem vratiti svoj pojas. To je sve što sam želio i niti u jednom trenutku nisam izgubio nadu da će se to dogoditi. U međuvremenu sam uživao u životu, ali sad je došlo vrijeme za vratiti se na posao’, rekao je Stipe, a prenosi Fight Site.

Prošli su tada kroz neke teme ne toliko vezane uz borbu, a onda je došla tema Daniela Cormiera. Helwani je Stipi pustio Cormierove izjave iz prošlotjedne epizode, posebno onaj dio koji se tiče Brocka Lesnara kao potencijalnog protivnika za pobjednika njihove prve borbe. Cormier je tvrdio kako je Stipe cijelo vrijeme znao da je Lesnar realna opcija za pobjednika.

‘Nemam pojma što on govori. Nisam bio u nikakvim razgovorima o Brocku. Prvi put sam za situaciju s Brockom saznao prije nego sam se trebao zaputiti prema Octagonu. Vidjeli smo snimku kako dolazi u dvoranu i tada mi je rečeno da ću se boriti protiv njega ukoliko pobijedim. Cormier je idiot! Kaže jednu stvar pa onda nešto drugo. Nema mi smisla više ga uopće slušati. Ne želim se zamarati. Čeka nas borba i to je zapravo jedino što mi je bitno’, vrlo je oštar bio Stipe, koji je nakon toga dobio još jedno pitanje.

Svi znamo kako su on i Cormier bili u dobrim odnosima prije prve borbe, dok sad neće biti takav slučaj. Odgovorio je tako Stipe na pitanje kako se trenutno osjeća po pitanju DC-a:

‘U ovom trenutku me jako iritira. Jednom kaže kako zaslužujem borbu za titulu pa nakon toga da trebam ponovno izgraditi svoj put prema vrhu kao svi ostali. Što on priča? On je kao žena s kojom trebaš otići na večeru, a ne zna što bi jela pa konstantno mijenja mišljenje.’

Upitan je što će promijeniti da bi ovog puta izbjegao ishod prve borbe, a također je Helwanija zanimalo koliko je puta pogledao snimku.

‘Nisam još niti jednom pogledao prvu borbu. Vjerojatno ću je pogledati da bih vidio što sam napravio krivo. Sjećam se cijele borbe i svega što sam radio. Dogodila se greška, nokautiram sam i to je to. Ovo je sport u kojem se to događa, nisam prvi put zaustavljen na taj način. Znam što sam napravio krivo i to ću popraviti’, najavio je borbu, da bi na kraju još bio upitan o tome namjerava li poslati Cormiera u mirovinu koju ovaj već neko vrijeme najavljuje.

‘Nokautirat ću ga, to je ono što želim napraviti i što će se dogoditi. Ne zanima me hoće li se boriti nakon naše borbe, jedino mi je bitno što ću ja napraviti.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...