Stipe Miočić opet protiv Cormiera za naslov!

Američki majstor slobodne borbe hrvatskog porijekla 36-godišnji Stipe Miočić i 40-godišnji aktualni UFC prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier postigli su načelni dogovor da će se 17. kolovoza u Anaheimu boriti za naslov, objavio je američki ESPN.

“Spreman sam. Već dugo sam spreman i vratit ću ono što mi pripada”, izjavio je Miočić za ESPN na temu uzvratnog meča protiv borca koji mu je u srpnju 2018. godine preoteo naslov.

Stipe Miočić je prethodno rekordna tri puta uspio obraniti titulu prvaka i od borbe s Cormierom, koju je izgubio nokautom u prvoj rundi, nije ulazio u ring čekajući svoju priliku za revanš. Prema svemu sudeći, konačno ju je dočekao, ponajviše zahvaljujući tome što je prvi kandidat za meč s Cormierom, profesionalni hrvač Brock Lesnar odlučio ne ulaziti više ‘u kavez’.

“Rekao mi je da je gotov, da ide u mirovinu”, izjavio je za ESPN Dana White.

U mirovinu je planirao otići i Cormier, ali je od te odluke privremeno odustao. Potpišu li ugovor, Cormieru će borba protiv Stipe Miočića biti 24. u karijeri u UFC-u u kojem ima 22 pobjede i jedan poraz. Miočić će po 22. put ‘u kavez’ s učinkom 18-3.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...