Cestitka_Uskrs

Stipe: “Neka kažu da sam plačljivac. Poraz od Cormiera me i dalje svakodnevno boli”

Od srpnja prošle godine, kad je nokautom poražen od Daniela Cormiera pa sve do danas, Stipe Miočić imao je samo jedan zahtjev. Tražio je revanš i to bez ikakvih namjera prihvaćanja neke druge borbe. Strpljenje se na kraju isplatilo i 17. kolovoza imat će priliku vratiti pojas UFC prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo.

Ipak, nije Stipi bilo lako. Fanovi su gubili strpljenje, sve više su javno negodovali po pitanju njegovog odbijanja nastupa i automatski je bilo sve više ružnih riječi upućenih prema vatrogascu iz Clevelanda. On je ipak iskoristio vrijeme i priliku koja mu se pružila. Sad je nešto otkrio o tome gdje je bio proteklih deset mjeseci i što mu je bila glavna zanimacija.

“Mogu me zvati pljačljivcem ili kako god žele, ne obraćam pažnju na to. Iskoristio sam vrijeme da budem s kćeri, opustim se, dišem punim plućima i da mogu svjež krenuti od početka. Ovo cijelo vrijeme bilo je jako lijepo. Neko vrijeme sam uistinu uživao u životu bez da moram razmišljati što ću napraviti iduće”, rekao je Miočić u razgovoruza LA Times.

Sad će svoj fokus morati okrenuti borbi koja ga čeka. Neki bi rekli kako ovog puta, unatoč tome što nije prvak, ima puno više toga za izgubiti. Cijelo vrijeme govori kako je poraz od Cormiera došao slučajno. Ukoliko bi DC novom pobjedom potvrdio ono što je napravio na UFC 226 priredbi, Stipina ostavština bila bi puno drugačija nego što je sada. Ukoliko Stipe vrati pojas, naziv najvećeg teškaškog prvaka u UFC povijesti nitko mu ne bi mogao uskratiti. Osim toga, on tom borbom planira izliječiti neke osobne rane.

“Neovisno o tome koliko si dobar u ovome, porazi u ovom načinu borbe će se eventualno dogoditi. Svi moji porazi došli su od sjajnih boraca. No, isto tako mogu vam priznati da me poraz od DC-a svakodnevno boli. To je zbog toga što sam sportaš i to je nešto što me motivira za dalje. Moja kći mi je uspjela odvratiti misli. Znam da je to što se dogodilo nešto što se događa samo jednom. Sad na sve to gledam s pozitivnije strane i uzvratit ću mu”, najavio je, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...