Strašni prizori; U zapaljenim prostorijama marine odvijali se sotonistički obredi

Zadarska policija je nedavno medijima poslala fotografije nekoliko mladića za koje se sumnja da su potkraj prošle godine, 09. prosinca 2018. godine između 11 i 12 sati, u ulici Ivana Meštrovića, izazvali požar na prvom katu zgrade u vlasništvu Republike Hrvatske. Požar se ubrzo proširio i zahvatio cijelu zgradu, a policiji još uvijek traga za počiniteljima.

Ondje se, naime, nekada nalazio casino, a od kada je prestao s radom, zgrada je napuštena i devastirana.

No, čini se kako nije bila baš potpuno napuštena. Pojedini mještani tvrde da su s ondje obavljali sotonistički obredi, javlja Vijesti.hr. Naime, prema saznanjima, za to su znali brojni Zadrani, a sljedbenici tajne sotonističke sekte Mysterium Aloim javnosti su postali poznati još 2011. godine kada su na Gradskom groblju oskvrnuli grobove na način da su iščupali ili okrenuli naopako 72 križa.

Čak su na internetu imali i svoj blog ‘Sotonizam 616’, a brojka navodno ima isto značenje kao i 666 koji je u međuvremenu ukinut.

Osim tog broja, zidovi su iscrtani pentagramima i takozvanim ‘Sotoninim križem’. Najjeziviji je crveni otisak dječjeg stopala, a čija veličina odgovara novorođenčetu ili bebi staroj tek nekoliko mjeseci.

Stoga mnogi špekuliraju da je taj prostor namjerno zapaljen upravo zbog obreda koji su se ondje odvijali.

Premda je, osim zidova, crvenom bojom natopljen i pod, pretpostavlja se kako je ipak riječ o boji, a ne o krvi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...