Sudjelujte u speed datingu i seksualnim karaokama u Zadru

Bliži se vrijeme sve poznatijih i sve značajnijih, devetih po redu Dana seksualnosti koje organizira Udruga studenata psihologije Kasper u Zadru.

Speed dating, seksualne karaoke, drag showovi, koncerti, domjenci, besplatna edukativna i zanimljiva predavanja… Zanima li vas nešto od navedenog?

Od 15. do 19. svibnja studenti psihologije unutar udruge Kasper u Zadru organiziraju već devete po redu „Dane seksualnosti“.

U Zadar će doći stručnjaci educirani u području ljudske seksualnosti koji će svojim predavanjima pokriti raznovrsne teme. Neke od njih uključuju “Njegov vs. njezin libido”, “Seksualna terapija”, “Let’s talk about sex – kako tražiti ono što želim u seksu?”, “Tko su transrodne osobe” i mnoge druge.

Edukativni program također uključuje i radionicu o forenzičkom intervjuu za koji je potrebna prijava te studentsku sekciju.

Sva predavanja otvorena su za javnost i održat će se u Kneževoj palači.

Zabavan program također je spreman unutar kojeg gosti mogu očekivati hranu, piće, muziku i dobar provod.

Ove godine pratitelji će imati priliku sudjelovati i na nagradnim igrama koje će se provesti na Instagram stranici Dana seksualnosti pri čemu će se birati sretni dobitnici raznih zanimljivih nagrada.

Puni program dana seksualnosti bit će dostupan na Facebook eventu Dani seksualnosti 2019.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...