Tijekom vikenda zabilježen niz krađa i teških krađa

Proteklog su vikenda na području PU Zadarske zabilježene dvije teške krađe i dvije krađe.

Kako doznajemo u petak tijekom noći  u Zatonu, nepoznati počinitelj  je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Također, s četvrtka na petak u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je provalio u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne ključeve. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Sa subote na nedjelju u Varoškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj  je ispred ugostiteljskog objekta u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio mesinganu reklamu. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio moped u vlasništvu 60-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...