Kralo se u Zatonu i u gradu

Tijekom vikenda zabilježen niz krađa i teških krađa

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Proteklog su vikenda na području PU Zadarske zabilježene dvije teške krađe i dvije krađe.

Kako doznajemo u petak tijekom noći  u Zatonu, nepoznati počinitelj  je provalio u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Također, s četvrtka na petak u ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je provalio u prostorije u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne ključeve. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Sa subote na nedjelju u Varoškoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj  je ispred ugostiteljskog objekta u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio mesinganu reklamu. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U nedjelju poslijepodne ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj  je otuđio moped u vlasništvu 60-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar