Tribina Udruge Franak u Zadru; Za sve koji su imali, ili još uvijek imaju, kredite vezane uz valutu švicarski franak

Zbog velikog interesa građana, koji su imali, ili još uvijek imaju, potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak, Udruga Franak organizira tribine i savjetovanja za građane diljem Hrvatske na temu Presude Visokoga trgovačkog suda Republike Hrvatske u kolektivnoj presudi protiv 8 banaka, te o značenju donesene presude Vrhovnoga suda Republike Hrvatske u slučaju konvertiranih CHF kredita u valutu EUR.

Udruga Franak ovim putem poziva sve dužnike, koji su imali, ili još uvijek imaju, potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak kao i ostale zainteresirane građane na tribinu koja će se održati u subotu, 4. svibnja 2019. s početkom u 12 sati u konferencijskoj dvorani Hotela Kolovare Zadar, na adresi Ulica Bože Peričića 14, Zadar.

Cilj tribine je informirati građane o njihovim pravima i mogućnostima obzirom na presudu Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske, odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske u slučaju konvertiranih kredita iz valute švicarski franak u euro valutu, te upoznati dužnike s pravima na obeštećenje.

Tribinu će voditi članovi i aktivisti Udruge Franak uz saborskog zastupnika Gorana Aleksića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...