kolovare

Tribina Udruge Franak u Zadru; Za sve koji su imali, ili još uvijek imaju, kredite vezane uz valutu švicarski franak

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zbog velikog interesa građana, koji su imali, ili još uvijek imaju, potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak, Udruga Franak organizira tribine i savjetovanja za građane diljem Hrvatske na temu Presude Visokoga trgovačkog suda Republike Hrvatske u kolektivnoj presudi protiv 8 banaka, te o značenju donesene presude Vrhovnoga suda Republike Hrvatske u slučaju konvertiranih CHF kredita u valutu EUR.

Udruga Franak ovim putem poziva sve dužnike, koji su imali, ili još uvijek imaju, potrošačke, stambene ili auto kredite vezane uz valutu švicarski franak kao i ostale zainteresirane građane na tribinu koja će se održati u subotu, 4. svibnja 2019. s početkom u 12 sati u konferencijskoj dvorani Hotela Kolovare Zadar, na adresi Ulica Bože Peričića 14, Zadar.

Cilj tribine je informirati građane o njihovim pravima i mogućnostima obzirom na presudu Visokog trgovačkog suda Republike Hrvatske, odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske u slučaju konvertiranih kredita iz valute švicarski franak u euro valutu, te upoznati dužnike s pravima na obeštećenje.

Tribinu će voditi članovi i aktivisti Udruge Franak uz saborskog zastupnika Gorana Aleksića.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar