Vrijednost radova je gotovo 4,5 milijuna kuna

U Ninu danas početak radova na novoj zgradi Zavoda za hitnu medicinu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Danas u 15:30 sati, župan  Božidar Longin sa suradnicima, gradonačelnik  Grada Nina  Emil Ćurko  i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije Predrag Orlović sa suradnicima obilježit će početak  radova nove zgrade Zavoda za hitnu medicinu Zadarske Županije -Ispostava Nin, na lokaciji  neposredno uz staru zgradu hitne (Grgura Ninskog 11, Nin).

Izgradnja zgrade u Ninu, od posebnog je značaja za Zadarsku županiju jer će njenim dovršetkom Zavod za hitnu medicinu dobiti prvu nekretninu u svom vlasništvu čijom će izgradnjom standardi prostornih uvjeta za obavljanje djelatnosti biti znatno podignuti.

Vrijednost radova je gotovo 4,5 milijuna kuna (s PDV-om), no vrijednost samog projekta puno je veća. Kako je ovo izrazito turizmu orijentirano područje na kojem, kao i u susjednim jedinicama lokalne samouprave, broj stanovnika tijekom ljetne turističke sezone raste po nekoliko puta, bolja dostupnost zdravstvenih usluga od neprocjenjive je vrijednosti.

U prizemlju će biti smješteni sadržaji Zavoda za hitnu medicinu. Na prvom katu su tri stana za smještaj medicinskog osoblja. Izgradnju u cijelosti financira Zavod za hitnu medicinu, a dovršetak radova očekuje se za godinu dana.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar