Kaznene prijave razbojnicima

U zadarskom se zaleđu krade sve – od rakije do vanbrodskog motora

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Policijski službenici Policijske postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem travnja u Gračacu, iz drvarnice u vlasništvu 54-godišnjaka otuđio električnu kosilicu i sjekiru.

Protiv 56-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S utorka na srijedu u Kalima, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je otuđio dva tableta i novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

U posljednjih šest mjeseci u Donjem Srbu, nepoznati počinitelj je provalio u podrum kuće u vlasništvu 73-godišnjaka, odakle je otuđio kosilicu, razni alat i 70-tak litara rakije. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Vrsima, nepoznati počinitelj je sa brodice u vlasništvu 81-godišnjaka otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Prošlu subotu u ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio tri parfema. Materijalna šteta iznosi preko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar