Cestitka_Uskrs

U zadarskom se zaleđu krade sve – od rakije do vanbrodskog motora

Policijski službenici Policijske postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem travnja u Gračacu, iz drvarnice u vlasništvu 54-godišnjaka otuđio električnu kosilicu i sjekiru.

Protiv 56-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S utorka na srijedu u Kalima, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je otuđio dva tableta i novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

U posljednjih šest mjeseci u Donjem Srbu, nepoznati počinitelj je provalio u podrum kuće u vlasništvu 73-godišnjaka, odakle je otuđio kosilicu, razni alat i 70-tak litara rakije. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Vrsima, nepoznati počinitelj je sa brodice u vlasništvu 81-godišnjaka otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške  krađe.

Prošlu subotu u ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio tri parfema. Materijalna šteta iznosi preko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...