Veliko slavlje u obitelji Luke Modrića, ne mogu sakriti ponos

Na svom Instagram profilu, osim fotografija s nogometnih terena, naš najbolji nogometaš Luka Modrić rado s obožavateljima dijeli i detalje iz privatnog života. Ovoga puta riječ je o posebnom obiteljskom trenutku – njegovo najstarije dijete, sin Ivano, primio je sakrament Svete pričesti.

‘Ivanova pričest!’, napisao je samo naš najbolji nogometaš i zvijezda Real Madrida Luka Modrić, objavivši uz to tri obiteljske fotografije.

Na prvoj pozira zajedno sa prvopričesnikom Ivanom, ali i suprugom Vanjom, na drugoj Ivano stoji ispred svećenika i čeka da mu da hostiju ili Tijelo Kristovo, dok na trećoj je peteročlana obitelj Modrić – Luka i Vanja s djecom – Ivanom, Emom i Sofijom.

U manje od 20 minuta fotografije je lajkalo više od 70 tisuća ljudi, a čestitke ne prestaju pristizati iz cijelog svijeta. Nakon primanje sakramenta, Modrićevi su se uputili i u restoran na obiteljsko slavlje, a maleni Ivano tada se napokon mogao presvući iz bijele oprave u kojoj djeca primaju prvu Svetu pričest, i zamijenio je jednostavnom bijelom majicom i hlačama.

U slavlju mu se pridružila dvije godine mlađa Ema, ali i obiteljska mezimica, malena Sofija, koja ima tek godinu i pol, prenosi Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...