Vijest koju je cijeli svijet iščekivao: Meghan Markle i princ Harry dobili su sina

Otkako je, tijekom kraljevske turneje Australijom i Novim Zelandom, službeno otkriveno da je vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju, svijet nije mogao dočekati proljeće i rođenje novog člana kraljevske obitelji. Sretna vijest konačno je potvrđena, kraljevska obitelj dobila je još jednog člana – sina.

‘Ovo je definitivno moje prvo iskustvo poroda. Bilo je predivno. Jako sam ponosan na svoju suprugu’, izjavio je princ Harry pred britanskim medijima u izjavi odmah nakon što mu je supruga Meghan Markle podarila sina.

Prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa rođeno je u 5.26 sati po engleskom vremenu, a beba teži 3,2 kg.

‘Porod je prošao u redu, vojvotkinja i beba su oboje zdravi i osjećaju se dobro, a vojvoda i vojvotkinja zahvaljuju javnosti na brizi, podršci i uzbuđenju koje je vladalo tijekom cijelog ovog vremenskog razdoblja’, objavljeno je na službenoj stranici kraljevskog para.

‘Kraljica, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale i earl Spencer su obaviješteni i svi su jako sretni.

Vojvotkinja majka, Doria Ragland, koja je presretna zbog dolaska svog prvog unuka, nalazi se u Frogmoreu Cottaggeu s Njezinim visočanstvom’, stoji u službenoj izjavi Buckinghamske palače.

Kako je službeno objavljeno, Meghan je u ponedjeljak 6. svibnja rodila sina.

Iako se do samog poroda nije znalo ni spol ni ime djeteta, kladionice su cijelo vrijeme trudnoće Meghan Markle dobro zarađivale na uplatama zaluđenih obožavatelja, koji su i sami odlučili zaraditi nešto na kraljevskoj obitelji.

Najviše glasova bilo je za ime Diana, kako bi odali počast preminuloj princezi Diani, ili pak Victoria, po imenu nekadašnje britanske kraljice čiji je neposredni nasljednik upravo sam Harry. Na kladionicama je vrlo dobro kotiralo i ime Elizabeta, koje mnogi pripadnici kraljevstva odabiru za srednje ime, a time pokazuju poštovanje prema aktualnoj kraljici Elizabeti II. Dok je od muških imena najviše bilo oklada na Arthura, Edwarda ili Philipa (Harryjeva djeda).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...