Vraća se Beverly Hills! Onaj pravi, s originalnim glumcima

Ako ste odrasli u devedesetima, gledajući Beverly Hills 90210, shvatit ćete važnost ove vijesti: Beverly Hills se vraća, recimo. Fox je, naime, najavio povratak originalne postave. Dakle, u novom Beverly Hillsu opet ćemo gledati Brendu, Brandona, Kelly, Stevea, Andreu, Donnu i Davida (koji usput izgleda identično kao devedesetih).

Dakle, u potpuno blesavom ali – ako nas pitate – potpuno genijalnom traileru vidimo da je Fox ponovno okupio Shannen Doherty, Jasona Priestleya, Jennie Garth, Iana Zieringa, Gabrielle Carteris, Briana Austina Greena i Tori Spelling. Jedino im nedostaje prerano preminuli Luke Perry.

U traileru čujemo dobro poznatu melodiju uvodne špice, koja nas prati dok se glavni likovi bude i pripremaju za novi dan. U rebootu serije ekipa s Beverly Hillsa trebala bi biti u pomalo izmijenjenoj priči. Iako trailer praktički ne otkriva ništa, navodno bi likovi koje će tumačiti glumci biti mješavina njihovih stvarnih osobnosti i likova koje su tumačili u originalnoj seriji.

Serija, koju je producirao Aaron Spelling, doživjela je deset sezona i na televizijskim ekranima vrtjela se od 1990. do 2000. godine, a u repriziranim izdanjima i mnogo više.

Kultna teen sapunica proizvela je neke spinoff serije, poput Melrose Placea, a devedesete godine gotovo je nemoguće zamisliti bez utjecaja ove serije. Novi BH90210 počinje s prikazivanjem ovog kolovoza, a iz Fox studija kažu kako će sigurno prikazati šest epizoda u trajanju od sat vremena.

Inače, ovo nije prvi pokušaj oživljavanja serije. U 2008. godini CBS televizija pokušala je u rebootu ‘90210’ rekreirati priču s potomcima originalnih likova, a od poznate postave tu su bile Kelly, Brenda i Donna. Serija je završila u 2013. godini, i svojom popularnošću nije se mogla mjeriti s originalnom serijom, prenosi Telegram.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...