Zabavni dio Eurovizije; Madonni drhtao glas, na kraju nastupa “propala” iza pozornice

Na pozornicu 64. Eurosonga popela se specijalna gošća – pop kraljica, pjevačicaMadonna (60). Zapjevala je dvije pjesme. Prva je bila ‘Lika a Prayer’, koju je izvela povodom 30. obljetnice njene objave. Na pozornici s njom bio je 35-člani zbor. Osim toga, zapjevala je i svoj najnoviji singl ‘Future’, pjesmu s nadolazećeg albuma ‘Madame X’, a cijelo vrijeme joj je drhtao glas. Osim toga, Madonna je u Tel Aviv dovela vlastitog producenta koji se brine oko nastupa, Šveđanina Robina Hofvandera.

Na kraju nastupa, popela se na vrh stepenica i ‘propala’ iza pozornice. Šuška se da bi za nastup mogla zaraditi 6,6 milijuna kuna. Kad su fanovi saznali da bi ona mogla zapjevati na ovogodišnjem Eurosongu, pozvali su je na bojkot u znak prosvjeda protiv izraelske okupacije palestinskih teritorija.

Nije dugo trebalo da se pjevačica oglasi i negira takve radnje.

– Nikad neću prestati pjevati da bi zadovoljila neku političku frakciju, ali isto tako neću ni prestati govoriti protiv nasilja i kršenja ljudskih prava gdje god da se oni u svijetu događaju. Srce mi se slomi svaki put kad čujem o stradanju nevinih ljudi – ispričala je.

Izvršni organizator Eurovizije, Jon Ola Sand, prošli tjedan rekao je kako su u tijeku pregovori oko nastupa ‘velike zvijezde’ na Eurosongu u Tel Avivu, ali nije bio siguran hoće li uspjeti dogovoriti Madonnu.

– Skoro smo pri kraju s pregovorima, finalna je faza. Ako ne postignemo dogovor ovaj tjedan, ta se zvijezda neće popeti na pozornicu – pojasnio je.

U izravnom prijenosu druge polufinalne emisije u četvrtak, voditelji su najavili Madonnin nastup u finalu, a nedugo nakon i sama pjevačica je potvrdila da su postigli dogovor oko Eurosonga. Na svom profilu na društvenim mrežama objavila je dva videa s generalne probe.

– Madame X sprema nešto vrlo posebno za svoje fanove – napisala je, a prenosi 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...