Započelo bojanje ogradnih zidova na teniskom kompleksu ŠC-a Višnjik

Svakim danom teniski kompleks u sklopu ŠC-a Višnjik postaje sve uređeniji i opremljeniji. Skupina zaposlenika ŠC-a Višnjik predvođena direktorom Denisom Karlovićem uzela je u ruke „roduline“, „pinele“ i drugu soboslikarsko/ličilačku opremu i uhvatila se bojanja ogradnih zidova.

– Najprije smo bojali ogradne zidove u cjelini koju čine šest zemljanih terena, a potom i na glavnom terenu, onom na kojemu je u rujnu prošle godine Hrvatska pobijedila SAD 3:2, plasirala se u finale Davisova kupa i poslije trijumfirala nad Francuzima – kaže Denis Karlović.

Ovakve i slične skupne akcije u ŠC-u Višnjik, inače, nisu novost. Na istovjetan način zaposlenici su svojedobno obojali i tribine na atletskom stadionu i kod malonogometnih igrališta, potom i sprave na vanjskom vježbalištu…

– Na teniskom kompleksu prethodno je postavljena rasvjeta za postojećih sedam terena, ali i za tri terena s betonskom podlogom koji će uskoro biti podignuti i opremljeni. Za taj zahvat Središnji državni ured za šport na javnom natječaju, za što su dokumentaciju pripremili Grad Zadar i ŠC Višnjik, izdvojio je 490 tisuća kuna. U suradnji s Hrvatskim teniskim savezom bit će osigurana i novčana svota za sve radove koji su predviđeni da teniski kompleks posjeduje sve uvjete za određene razine međunarodnih natjecanja, kampove, rekreativce i slično – zaključuje Denis Karlović, donosi ŠC Višnjik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...