Bure Centar slavi rođendan uz besplatan koncert klape Intrade i Tomislava Bralića te PIKovu roštiljadu

Bure Centar u Biograd na Moru ove godine slavi osmu godišnjicu od svog otvorenja.

Od 24. do 29. lipnja posjetitelje svaki dan očekuju zabavna događanja.

Rođendanski tjedan počinje u ponedjeljak, 24. lipnja, tradicionalnim besplatnim koncertom Klape Intrade i Tomislava Bralića, nastavlja se u utorak PIKasovom roštiljadom i traje sve do subote kada završava finalem Malonogometnog turnira Bure Centra i Intersporta.

24. i 25. lipnja posjetitelje Bure Centra očekuje i noćni Đir do Bure Centra, kada u periodu od 20:00 do 23:00 sata, odnosno do 22:00 sati u utorak, u trgovinama Bure Centra mogu iskoristite super popuste u trgovinama Bure Centra.

PIKaso roštiljadu u utorak, 25. lipnja, svojim nastupom uveličat će ZAZU plesna skupina, Pakoštanske mažoretkinje i Trio Fešta. Svi posjetitelji koji obave kupovinu u minimalnoj vrijednosti od 100 kn mogu zavrtiti Kolo sreće i osvojiti bogate nagrade. Tu su i brojna PIKaso iznenađenja.

Slavlje koje traje cijeli tjedan

U srijedu, 26. lipnja, Bure Centar je udružio snage s Fun Parkom Biograd i organizira Piknik na vanjskom igralištu Bure Centra. Najmlađe očekuju tradicionalne zabavne igre, a najbolji osvaja karte za Fun Park Biograd.

U četvrtak, 27. lipnja, kazalište lutaka Produkcija Z iz Splita na vanjskom igralištu Bure Centra pod zvijezdama izvest će predstavu „Keko Eko“. Predstava počinje u 19:00 sati, a ulaz je besplatan.

U petak, 28. lipnja, rođendan će proslaviti i Mali Bure, maskota Bure Centra, i to u ZAZU igraonici na dobro provjeren ZAZU način koji garantira odličnu zabavu. Broj uzvanika je ograničen, a dolazak djece je potrebno prijaviti na broj mobitela 099 4963 207. Uvjet je samo da su djeca stara minimalno četiri godine.

U petak počinju kvalifikacijske utakmice Malonogometnog turnira Bure Centra i Intersporta za dječake koje se igraju u dvije kategorije – godišta 2008. i 2009. te 2010. i 2011. Prijave traju do 27. lipnja, a moguće su u fitness studiju Balboa u Biogradu na Moru ili na broj 091 1388 928.

Svi koji su igrali rođendansku nagradnu igru Bure Centra saznat će u subotu, 29. lipnja, putuju li baš oni u Rim ili su osvojili možda neku od brojnih drugih nagrada.

Bure Centar je jedinstveni poslovno-trgovački centar u Biogradu na Moru. Trenutno broji 35 zakupaca od kojih je najviše trgovina, a ostatak čine uredi, ugostiteljski objekti te uslužne djelatnosti. Konzum, Muller, Pepco, Kik, Intersport, Mana, Benetton, Denis, Sport&Moda samo su neke od poznatih trgovina koje možete pronaći u Bure Centru. Cijelu ponudu Bure Centra pogledajte na www.bure-centar.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...